Populära inlägg

2010-09-30

Liket lever! NP-1 - en möjlig miljardsäljare



EpiCept (EPCT) har förvisso slaktats av en marknad, som i sin iver att valsa runt med dödsrunor med många he-he:n; och som ej tål nya livstecken från en aktör som lagts på is av FDA.
I och för sig är spelreglerna så där kallhamrade: Missa målet och du skjuts i sank.
Är du VD och talar till börsspelare så får du hålla det du lovar, utfäster. Ibland kan - och det händer oftare desto mer man arbetar och om man försöker vara vidsynt - det hända att en nedsågad aktie lämnar svepningen och kistan. Då utropar samma marknad:
Men si! Liket lever. Och nu kan der vara hög tid att stoppa dödgrävarna och låta dem falla i evig glömska.
Är det dags den 5 oktober, i San Fransisco; Jack Talley har ordet där på Palace Hotel. Han måste komma med substansiella nyheter i ämnat smärtstillande kräm. Nyheter som reser aktien från frimärkssamlarnas giriga nävar. Wall Street lyssnar: Finns substans när det talas?
NP-1 lyfts denna inledande tisdag på 4:e kv. fram...J.T. skall för aktieägarnas skull blotta det stora värde man har i NP-1...smärtstsillarkrämen;Med en adekvat målgrupp på 15 miljoner användare bara i USA, EpiCepts hemmaplan;Produkten skall utlicensieras och det är just detta som vii väntar på. Partnerns namn lär snart sippra ut vad Jack än säger på tisdag.
Upfront har denne Talley öppet lagt ribban vid 20 miljoner dollar.
Jag satsar på att Talley når sitt mål. Nya läkemedel med NP-1-marknader är sällsynta och förekommer aldrig i realisationsutbud. Potential kostar. Mer och mer;
Det är - nota bene! - en Blockbuster-kandidat EpiCept
säljer till en tung läkemedelsaktör, som enligt Bob Cook, Talleys finans- och informatör, ska kunna detta med smärtstillande läkemedel.Som sagt, och vi må tro det eller ej: NP-1 är kandidat till titeln alla eftersträvar.En "Blockbuster"= peak för 1 miljard
USD på ett år. Tål att upprepas!

Och; går nu allt vägen så löses EpiCepts finansiella problem. Nuvarande kassa räcker en bit in i december. Upfront 20 miljoner dollar samt div.milstolpsutfall - Azixa 5 miljoner dollar då Myriux startar upp fas 3 - 1 kvartalet 2011...
Och Ceplene Europa och övriga världen---
Med liket på fötter i denna egendomliga börs-såpa - ja,då kan vad som helst hända.Marknadens turn around dröjer alltid efter gravölsorgier.

Thorwald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar