Populära inlägg

2012-01-20

Ceplene: Nu startar säljoffensiven i Tyskland och Sverige!

Det kantstötta Bio tech-företaget EpiCept har varit  u n d e r  2 kronor i aktiepris;
= Marknadens värdering, som alltid  speglandes verkligheterna. Men bland frimärksaktierna skall inte EpiCept begravas;

Nu börjar det bli dags för den Stora Vändpunkten;
De två stjärnorna i EpiCepts produktlinje är blodcancermedicinen CEPLENE och smärtstillande
krämen AmiKet; AmiKets klarsignal för att köra fas 3 är nu nära. Partners finns på friarlistan, som  blivit allt mer attraktiv på sistone (snart finns ingen baisse-are som vågar chansa på att AmiKet är noll värd (liksom Ceplene i Baisse-perspektivet). för mig har Baisse-krigarna som vanligt missat hemläxan;
Letandet av nedlåtanden om Epi-ledningen har tjatat ut sig självt;. Och får jag passa på och peka på ett undantag som bör gälla som  föredöme;Gruv-Gunnar - ni hittar signaturen på Avanzas  "Placera.nu Forum EpiCept"  - är en  realistisk rakryggad aktietjänare;
Meda AB:s v vd Anders Larnholt håller i lanseringen av  Ceplene i Europa;
Han har vid varje avstämning  varit behärskat optimistisk och nu börjar det hända saker;
"Detta med Ceplene är något nytt och mycket avancerat; Jag ät nöjd över framstegen: resultatet --- att Sverige och Tyskland nu är redo att köpa Ceplene-programmet ,ja det känns bra. Därefter kommer land efter land...USA tycks inte vålla Meda bekymmer:
- EpiCept svarar för  Ceplene, USA, säger Anders Larnholt.Att EpiCept förstärker med en ickeexekutiv ordförande är säkert noterade. Glöm inte att Medas samarbete och de allt mer uppskruvade - med full rätt! - förväntningarna gällande  b å d e  AmiKet och eplene.
F a k t a;
Ceplene skall denna vår hårdlaneras för fösäljning i Europa. Sverige -och Tyskland blir ledande länder för att köpa läkemedlet och placera det hos patienterna, som lever under dödsdomar och nu börjar höra av sig. Jag är  tveklöst   befogaden insider vad gäller obotliga sjukdomar:
I 17 år har jag fört en ständig kamp mot Parkinsons sjukdom. Jag har behållit min spirit och detta trots att jag inte sett av några verkliga genombrott    på läkemedelsfronten. Vi lever tack vare  Arvid Karlssons forskarbragd; Han plockade fram läkemedelet bestående av Levedopa, som lotsas fram till hjärnans produktion av ämnet Dopamin.
Såvitt jag begriper  är det   "önskvärt" att Ceplene-behandlingarana  nu når AML-arna.
Arvid Karlsson fick 2000 Nobelpriset i medicin. Han 'är sedan 26 år något av mentor för
Professor Kristoffer Hellstrand.
Att Meda AB valt man-mot-man-metoden börjar ge resultat:
"Att Sverige och Tyskland rivstartar redan tidig vår 2012 väcker förhoppningar.
Jag hör en hoppfull ton i  Kristofffer Helstrands allvarliga röst:
- Europa är längst framme eftersom Ceplene varit tillgänglig sedan 2008. Meda vet vad dom gör.
USA-testet ser Hellstrand som en publicitet som  ger  ekoo. EpiCept  har nära samaarbete med FDA i Washington.
Aktiekursen vill forskaren inte gräva i:
- Jag har ingen aning onm  vad som pressar priset, säger han. Vad jag däremot vet bestämt är att Ceplene klarar alla tester/studier.
Smärtstillaren AmiKet är som en positivt tickande bomb:
De schamataiska bedömnibgar som sipprat ut skall inom  40 dagar  få marknaden att hicka till.
Biotech kräver t i d. Aktieägare utan perspektv på tålamod, har tappat fattningen.Plågade mindre aktieägare som köpt runt 15 kr och drabbats av  tvångsförsäljning på grund av alltför hög belåning .ja tänk efter; En  av mina "källor"tror att EpiCept kan bli "årets raket".
Jag ligger lågt, men min kurs är stadigt fast: Ceplenes "pappa", professor Kristoffer Hellstrand, Sahlgrenska i Göteborg,bekräftar att försäljningen snart ska rullas igång på allvar; Och Tyskland och Sverige  är först  i spår. Sälj- och lanseringschef hos Meda AB, Anders Larnholt, är som vanligt försiktig med kommentarerna:
- Vår introduktion har gått bra. Allt tar sin tid, men  givetvis kommer försäljningen nu att börja stiga. I USA är EpiCept i positiva samråd med FDA. De tilläggsstudier  av Ceplene, som FDA begärt, planeras och inget kommer att störa tidsfaktorn. 2013 finns Ceplene GODKÄND---då är  det  fråga om  perfekt timing: kom ihåg: Erfarenheterna från Europa gynnar arbetet i USA; Att det drar ut på tiden gynnar även  arbetet med att testa fram Ceplenes utökade användningsområden---

Thorwald

7 kommentarer:

  1. har du missat att epicept behöver göra en ny studie i usa, som kommer kosta runt 40milj dollar och ta 4-5 år att genomföra. allt enligt dom själva. Hur kan ceplene bli godkänt till 2013 då? Som sagt var jag hoppas du får rätt, det är vi alla nog överens om..

    SvaraRadera
  2. Hej

    Vart får Du dessa siffror från?
    thorwald

    SvaraRadera
  3. Jack sa det på en webcast i slutet på förra året.

    SvaraRadera
  4. Då checkade Du inte upp vad Du tyckte Dig se.
    Bra, men nu bör vi söka dra ihop realstuderades sifferberäkningar.

    Att söka få fram det marknadsvärde som EpiCept ligger väl till för då partneravtal skrivs---ja det svindlar. Skönt att den nnye ickeexekutive ordföranden samt meriteradaffärsbank...
    Sedan får bu alla gallaälskare studera fakta ang. Ceplene! Och i pipen finns mera...Ute i tillfällig kyla:Azixa, som icke är nollat---långt därifrån.

    Jag räknar med att Du återkommer med härliga fakta.
    Varför inte med ett riktpris värt namnet...
    Thorwald
    Thorwald

    SvaraRadera
  5. Ja du Thorwald du store drömmare nu är väl du iallafall överbevisad så det smäller om det.Kommentaren idag från Jack the Ripper om ceplenes värde o bolaget som skall säljas för korvören.Du bör be alla klarsynta om förlåtelse för allt skräp du har skrivit och ursäkta dig för alla du lurat och alla som kritiserat dig .

    SvaraRadera
  6. Här kommer ett riktpris 0:-

    SvaraRadera
  7. Henrik Svensson här slarvat med Direkts intervju med EpiCepts VD Jack Talley, som måste avkrävas att inte svamla runt med informatörer som vill röra om i börssoppan!

    Håll Dig still i båten tills min gode vän P.C. via Bermuda LLC ihop med Royal /hm/ --kontantbud---Jack T. börjar fatta att hans "baby" försvann utom kontroll den dag P.C.:s lånemäklare fyllde på IP- kassan --- slantar som räcker till 11 april --en lämplig dag för att ge Cypresse Bios...Glöm ej: Jack Talley har inget mandat att kränga av Epi samt oförskämt nollvärdera Ceplene.
    Hängde/hänger Du med?
    Thprwald

    SvaraRadera