Populära inlägg

2012-01-26

Epidramat! Hellstrand fritar felciterad Jack T

Turerna kring Biotech-rysaren EpiCept snurrar vidare. En viktig kugge är att hålla sig till sanningarna, ofta simmar sant och vinkade lögner omkring i samma grumliga vatten.
Nyhetsbyrån Direkt  kastade in en säck med osant och  än så länge söker skribenten - Henrik Svensson - svära sig fri. Professor Kristoffer Hellstrand har i 26 år arbetat med blodcancermedlet
CEPLENE. Oktober 2008 godkände EU:s granskningsnämd Ceplene och rankades av EMEA bland de Top 12 som särskilt betydelsefull för hela hälsovården, dessutom det först godkända vapnet som fungerar med patientens egna immunförsvar o s vilt Som jag meddelar här intill: Ceplene  får säljstrategi:
"Tyskland och Sverige först ut!" Valet av "targets" kunde inte vara bättre: Homogent genomarbetad status - redo föratt börja rigga AML-patienter. "Sverige och Tyskland jämnar vägen", förklarar man hos MEDA AB.
Att Jack Talley i detta läge skulle utplåna hela värdet genom Henrik Svenssons illa hopkokade/nollkollade  story - nej.Hellstrand tar det lugnt:
"Jag har arbetat länge med Jack nu - så där skulle han aldrig uttala  sig!"
Så kan det gå.
Thorwald
PS
Jag har vid åtskilliga tillfällen påpekat att uppköp kan dansa in på arenan "helt oanmälda" dyker bredaxlade  agenter upp. Ett kontant bud på 1 USD . Om ett fientligt bud knackat på hos J T ---ja
då har han tuffa dagar nu; Efter snart ett decennium med EpiCept har Jack den riktigaste belöningen om bolaget får värna produktlinjen. Med nuvarande iskalla nedvärdering är uppköp ett svårt bakslag. Var det månne där det skar sig med Henrik S/Direkt?
DS

7 kommentarer:

  1. Mycket möjligt att det blir ett bud på 1 dollar men det tror jag är alldeles för lågt för att det ska gå igenom. Lite mera godis på sidan kanske.

    SvaraRadera
  2. Jag gissar att de redan har ett bud! Jag tror det rör sig kring 8,5kr / aktie

    SvaraRadera
  3. Hej där;

    Visst är det en del tunga notes och funderingar;
    Ta t ex AmiKet:

    Alla som lidefr av kronisk smärta taR VARJE HALMSTRÅ OM MAN SER ATT lÄKEMEDELSMYNDIGHETERNA påbjuder nya preparat som SNART SKALL UT PÅ MARKNADEN.
    i FALLET aMIkET ÄR STATEN INVOLVERAD OCH DET FAKTUM ATT
    FDA ÄR MED PÅ "FAST TRACK" OCH EN KÖRNING GENOM FAS 3---VISAR ATT KRÄMEN ÄR PLATINA I MARKNADEN .
    Cepleneär i Medas framgångshänder.
    Att lånet togs genom Cowen Group, uppburet med Ramius, allt styrt globalt av en av WaLL streets framgångsdrömmar--Peter Cohan---gör saken än mer tillspetsad.
    Summa: Tålamodsprövningen blir fortsatt nyckeln. Kontantbud rakt över. Motstånd, sockra budet..landar kanske på 2 dollar. Men smäller värdet för AmiKet med partnerdeal---puh!
    Glöm ej att Peter Cohan finns men finns inte. Bermuda har för skattefria Holdings LLC...Klicka på Peter Cohan, Ramius, som äger Cowen...kolla kontantköp Biotech...Cypress BioS---Kopia av EpiCept!
    Thorwald
    Thorwald

    SvaraRadera
  4. Thorwald o ni andra är ute på riktigt djupt vatten, märk väl att jack aldrig dementerat vad han sa och inte sa till Henrik ,tillrättaläggandet var endast att man anlitat ett företag att se om man kan lyckas sälja bolaget. Min personliga uppfattning är att Jack ville varna aktieägarna att snart kommer konkursen sälj medan ni kan. För att själv nedgradera företaget och dess produkter kan väl knappast ses som positiv invit till att locka BP till sig. Förbannad är jag då jag blivit lurad på mer en 500,000.- men men man lär så länge man lever och man får bara hoppas att man orkar komma tillbaks men en sak är säker aldrig mer biotech och det är synd för det kommer drabba mänskligheten då brist på riskkapital går om intet efter denna och alla andra tragedier inom sektorn

    SvaraRadera
  5. Att slarva med fakta samt lida avsaknad av tålamod
    - allramest då det gäller Biotech-sektorn, ja det leder
    inte till något gott.
    Henrik Svensson tolkade Jack Talley som att han föklarade ATT ENDAST SMÄRTSTILLANDE AmiKet hade ett värde då hela EpiCept raggar köpare.
    Vad Jack sökte säga var att den pressade aktiekursen
    värderar Epiför lågt.
    Sedan må vän av fakta hoppas att där språkförbistring kan misstänkas, där bör journalisten skicka texten för ev rättelser.
    Att Du skyller förluster på tredje part är beklagligt.
    Biotexh-sektorn ä r risk.
    Långsiktighet och tålamod nycklar till framgång.
    Lycka till!
    Thorwald

    SvaraRadera
  6. Hej Thorwald!

    Vad tror du om de senaste spekulationerna på Avanzas forum ang den Indiska smärtkrämen Ketriplin?

    SvaraRadera
  7. Långsiktighet säger du ? ja du Thorwald en drömmare av mått du är, ska nu drömma lite fakta för dig ,kursen idag i epicept faller till ca 1,30:- i Augusti lämnar epicept in konkursansökan , därmed är du överbevisad och det är dags för dig att be om ursäkt för dina haussningar över bolaget och dess läkemedel.

    SvaraRadera