Populära inlägg

2010-09-08

Varsågod, Gruvis &Pasquale! Köp, köp, köp!

FDA har nu nått syftet; Här kommer inga oklarheter att undgå upptäckt!
Och FDA har resspekt för EMA dess systermyndighet i EU-land.
Och för EpiCept och läkemedlet CEPLENE kommer ett klargörande hur dess Histaminebaserade patent och som är del av det moderna cancermedlens hela nybrutna väg:
Att få AML-patienternas egna immunförsvar och finna tekniska lösningar så att det kan ställa om sig till ett attackförsvar, gå på full offensiv som dödar cancercellerna högeffektivt.
Och forskarna har signifikanta, statistiskt säkra resultat; I en grupp +60 visar att drygt 75& blev kvitt Leukemin och slapp återfall. Något FDA säkerligen inte blundar för.

Att köra omfattande extratest med Interleukin L-2, som FDA kom ut med då Ceplene ansökan stoppades, det skulle äventyra liv p g a risker i moontherapin. Men de låga doser L-2 som testats fram ihop med Ceplene---det verkar och stärker immunförsvaret.Detta är vad som FDA ska konkretisera.

Så rekommendation är köp EpiCept upp till 12-15 kr. Jämsides med den samklang som visar att en myndighet kan vara rak och tuff, t o m en aning brysk, men fakta och det faktum att Ceplene verkligen fungerar och ger AML-offren hopp, det väger tungt här. Att FDA vill ha tillägg i något mer test kan ej uteslutas, men detta är inget onormalt.

Så köp EpiCept - starkt köp, lyder det - och utnyttja den nu översålda - dock har inga tungviktare sålt, observera det! - läget och gör det innan Epi får klart med partner gällande smärtlindraren NP-1 och en handpenning-----upfront---på dryga 15 miljoner dollars, ja då är vi inne i november vecka 1.I ett mejl denna dag den 8 september vill Bob Cook å ledningens vägnar begära lugn och möjlighet att koncentrera all professionell kunskap på mötena med FDA. "There is an urgent need for highest skills of professionalism", skriver Bob och ledningen är nu mer säkra på att man når en uppgörelse i höst för NP-1. Absolut före detta års utgång. Mitt tips är att just NP - 1-uppgörelse kommer som en överraskning. Är det i princip klart med Meda?
Håll koll på PP-spöket, men det har vi drabbats färdigt av.
Så köp.EpiCept.
Varsågoda Pasquale och Gruv Gunnar, två kämpar i smeten.Gruvis lite mer polerat grävande typen, Pasquale med tomteluvan.

Thorwald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar