Populära inlägg

2010-11-22

Pfenix rätta ansikte: Godnatt




Tjena Micke Galindo, alias Pfenix;

Du har öppnat dörrarna på vid gavel och jag vet nu att Du helt enkelt vill vädra ut kortspekulerandet via kurspress på bl a EPCT (EpiCept Corp.).En livboj av sten;Din brevväxlingsteknik är ju suveränt använd i detta sammanhang med den "världsberömde otrolige AML-forskaren", Mr Burnett, Cardiff. Han verkar f ö r Ceplenes introduktion.Försöker han skjuta sig i foten?

Du låtsas förstås som om denne B. kan lyfta dig till vinnare i detta trovärdighetsfall - han menar inte i brevet till Dig att det förhåller sig si eller så med CEPLENE! Burnett kunde ha yttrat sig då Meda i skotska Edinburgh tidigare i år drog igång Europa-intron av Ceplene vid en stor kongress med presentation av nya cancermediciner som höjdpunkt. Om det inte kan ses igenom dimridåerna så kan det enkelt ses hur en fjäder blir en höna o s v. Målet är förmodligen att få ned Epikursen till 2 skr---det är en verklig härdsmälta.I brottning kallas det för "Fall på eget grepp". Jag förväntar mig att Burnett rättar sig. Som väntat:
Dr Burnett är feltolkad av Phenix och faktum är att han tillhör den expertis som ger max support till Ceplene. Meda uppskattar all form av intresse för Ceplene. Men att en nära stående dr B. skulle vilja inhibera Europa för FDA-prövningens skull---nej, den dimmiga nyheten är bara strunt. Men de positiva vibrationerna känns i lanseringen.
Kristoffer Hellstrand mötte förresten Dr`. B. så sent som härom dagen. Att en klargörande round up behövs för att FDA och alla andra, även i godkända Europa, ska förstå Ceplene kan inte göras märkvärdigare än det är.
Ingenting konstigt med det, menar Hellstrand, som samtidigt yrkar på knapphet i kommenterande av lösa news, styrda av börsspekulanter.

Arbetar för Ceplene!


I den brittiska sjukvården är Ceplene nu på plats.Tillgänglig, all information lätt att hitta: Ingen AML-PATIENT skall vara ovetandes om den nya medicinen när vi går in i 2011, utlovar en editor i Häslovårdsmyndigheten.Detta oavsett vad Phenix hittar på med sina mejl.
Viktigast: Ceplene inte bara finns: C. rekommenderas och används nu i den brittiska sjukvården. Tålamod yrkas.
En intressant dag!

Thorwald

Klicka på textklippen så ser Du. Ett försåtligt
brev, ett egetligen goddag yx-skaft-svar.En man på officiell chefsivå i UK:s sjukvård; bekräftar att Ceplene är bekräftat med bland läkemedel mot AML. ÖVERALLT I den BRITTISKA VÅRDEN.
Ceplene bekräftas inskriven.Ridå!

2 kommentarer:

  1. Oj, ja du jag vet inte riktigt vart jag ska börja att kritisera i denna röra. För det första uppskattas inte publikation av varken min eller Burnett's e-mail. För det andra, det är inte första gången jag diskuterat detta med varken Burnett eller Hellstrand, så det du kritiserar känns lite ryckt ur sitt sammanhang... däremot finns det en del personer bl.a skribenterna el Julio, Flex2 och Pirenz som tagit del av all min kommunikation med Hellstrand och Burnett.

    Med andra ord, det finns information som ej är publikt delgiven och detta mail representerar en diskussion som pågått under ett halvårs tid.

    Vänligen redigera dina "urklipp" för att dölja känslig information så som e-mail.

    /Mvh Pfenix

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera