Populära inlägg

2010-11-09

Envishet en dygd i Biotech: Belöningen kommer

Motlut, å hej, å hu...å...
Det sliter på det mesta när kassan, orken och tålamodet sätts på eggen; Då avgrunden ekar av gapskratten från undergångsprofeter som väntar på varje tecken att just vår
- Din - vagn ska börja backa, glida allt snabbare och falla ned i eländesgrytan.

EpiCepts aktieägare måste uppleva något ditåt, då Biotechföretaget denna dag, den 9 november, lämnar ännu en kvartalsrapport utan glädjescener;
Men Du vän av segaste envishet! Och Du som är vän av rättvisa;EPCT:s ledargarde har minskat utifterna så att förlusten nästan halverats.Så är det, eller hur?
Men skratten från undergångslandet låter sig icke hejdas;"Minskat slöseri?
Bläh;Det är kört i vilket fall!"

D ä r sätter jag stopp.
3.80 eller 2.80 - snart kommer en varmt belyst horisont att möta dem som inte backar ur trots att oddsen sjunker och uppförsbacken verkar utan ände. Kapitalistiskt korrekt är vid denna dip ett spikrakt spår: Köp, köp. I etapper och med taktiskt klara skallar.
Jag räds inte att jag spår trippel av nuvarande kurs FÖRE DETTA ÅRS ÄNDE;

Så, humör gott folk!
Inga sensationer, strategierna kan spikas.

1. Rapporten kvartal 3 och CEPLENE.
Ingen med inblick i läkemedelsslag som Ceplenes mot AML---det är alltid så att introduktiionen tar tid, möda, pengar...Meda backar inte---och etableringen går sakta men säkert framåt nu då England och Tyskland är i gång. När "Europas top five" introducerats fullt ut---ja då blir också vägen jämnad i länder och världsdelar nästan per Automatic.
FDA:s återinförande av Ceplene på listan för kommande prövning är sjusärdeles positivt; Analytiker på Wall Street har uppmärksammat saken! (se nedan, Justin Hall, Seeking Alphas bäste nytänkande analytiker);
År 2012 bör f ö säljresultat att synas rejält i EpiCepts rapporter! Betänk: 2011 står
och klappar på porten. 2012 och 2013 (1;a kv rapporten, hurrar vi för) är minsann nära, och mycket kan förväntas hända.
EpiCepts strategi är att
- signera parneravtal avseende smärtstillaren NP-1. Det arbetet är nu i ett framskridet läge --- "avancerat".Före nyår är denna nyckelfråga löst.

- Genom samarbetet med Owen Group (VD Peter A Cohen, huvudägare och med sitt flaggskepp Ramius LLC på hugget för att öka makten i EpiCept där ägandet blir glödhett 2011!, skall lånefinansiering säkra verksamheterna över 2011 och 2012.
- Kassan 2010 plus 1 kv 2011 är klar genom belöningen på 735 000 dollars samt den Placement av stamaktier (3 miljoner) förenat med optioner/warrents. Allt redan placerat.Och kom ihåg; Detta var sista PP-köret för Epi.Det slår mig inför kritiken mot varje nytryck av egen stamaktie:
Baisse-folket tycks vilja inbilla oss att detta är utspädning, bara av ondo:
Min enkla reaktion är: De slantar som denna väg tas hem kan ju användas av företaget, inte sant? Och rätt utfört blir det hela i slutänden av godo för alla parter!
Ceplene, NP-1 o s v---där finns möjligheter och denna kvartalsrapport kan inte förskingra de unika framtida värden som får väntans tider att förebåda ett härligt varmt sken att famna den stackare som i utslitna trasor och såriga händer var en av de sista som puffade vagnen över krönet.Räkna kallt med ett fientligt kontantbud som extra Epikrydda; Se nuläge för Cypres Bioscience. En spännande parallell till EPCT;
Ramius LLC med min vän Peter A. Cohen hivar upp 4.25 dollar per aktie; Med i striden:
Jeffrey R. Jay---kirurg och aktiemiljardär.

Thorwald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar