Populära inlägg

2010-11-09

Peter A. Cohen och Dr.Jeffrey menar allvar



"Det förvånar att EpiCept-kritiker inte har upptäckt att P A. Cohen, Owen Group/Ramius LLC och Jeffrey R Jay, Great Point,- just nu Världens hetaste börsduo och med Hälsa/Läkemedel som framtidens vinnarbransch - ökar makten i EpiCept;, Tror Ni dom satsar på det ni hånar som värdelöst?"- Thorwald Olsson, den 9 nov 2010

I bland undrar jag vart detta med Bloggeriets framfart ska känna av en "limit";
Men tanken slås undan: inte stagnerar denna tummelplats för informationens nyckeluppgift; Att alla får chansen att få v e t a vad som därhelst och varhelst det stora sker;
och v a r f ö r...
På Wall Street Peter A. Cohen, 61, som en ekonomiens hemmagjorda, alldeles egenhändiga konstart. Han var en lien pepparblicksenerghisk "Burning kid". Den oskolade lille juden var lillgammal; Och jag tar inte i för mycket om jag påstår att Peter från den dag då hans talang som en alldeles egen originell värdepappershandlare, ja fick ha titeln internt: "Oustanding teamplayer"; Utan skriftliga bekräftelser; Nöjda kunder och Insiders i finansernas djungeltrafik; Rykten skapas alltid. En del - kanske merparten - försvinner som icke-sanna. Andra står sig och bidrar till plus eller minus.

SE PÅ DATAKONST!


Bild: Datakonst på mitt sätt. Jack Talley.
Efter attt ha byggt upp en egen avdelning med till i stora delar nya insrument, som konsekvent gynnande fair play och öppen infomation mäklare-kund...Ja, Lehman Brothers var snart hemvist för Peter A. Cohen. Han blev slutligen, värvad - av sig själv; Slog 1994 upp dörrarna nästan en hel dag då hans egen pojkdröm Investment House med namnet "Ramius"; ekonomiens hypermoderna gkibalt inriktade "Drömfabrik" var skapad, och Peters ansikte skiner i kapp med vad vi svenskar brukade kalla för "Stomatolleendet"
Peter A. Cohen har varit med i EpiCept ett antal år nu. Har bidat sin tid.
Grundarbetet gjordes till stora delar av Ramius Nordenchef Peter Brandt;
"Ramius har gått in i EpiCept för att där finns realistiska förväntningar på en betydande höjning av börskursen." Jag minns hur Brandt betonade tålamod och långsiktighet. "Amatörens fiende är hans egen otålighet och dålig hemläxa." Då jag talade med Brandt.
- Om Ceplene godkänns i Europa 2008 /vilket den blev!/ bör den kunna lanseras i hela Europa lagom till 2012-2013. Bara möjligheten! Allt tar sin tid, inte minst inom läkemedel.
Idag är idag och sedan någon vecka har uppköpsrykten börjar surra kring EPCT. Bara i form av lite mummel och inga hårda fakta;
Nu har Ramius med Peter A. Cohen fått up ångan efter ett fientligt utköpsbud på Bio-företaget Cypres (Nasdaq)
EpiCept har efter stoppet med FDA vs Ceplene fått "stopp i maskineriet - allt svartmålas".
Men för Ramius ger det nya m ö j l i g h e t e r, liksom rivalen/USA-vännen Dr Jeffrey R.Jay. Jeffrey och Cohen i samma case: Och mitt i fajten om Bio-kusinen Cypres Sciense---flaggar Dr Jefrey upp för kontrollpost i EpiCept.
Jeffrey har sagt att EpiCept blir en sensation när Ceplene får det säljfäste som kommer med automatic då Ceplene-terapin finns överallt där cancerpatienterna finnas.
Ceplenes temporära stopp hos handläggningen på FDA anses få en extra knuff framåt om Epi köps upp av en av de stora,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar