Populära inlägg

2010-08-31

Tyst diplomati ger nytt hopp för Ceplene

Tyst diplomati blev - och är, nota bene! - en gångbar fras allsedan Olof Palme i det tysta drog en lans för palestiniernas sak i den eviga tvisten med Israel.
Och även om kriget ingalunda stoppat ens upp, så spelar tyst diplomati viktiga roller som effektiva inslag i kommunikationen i krisernas spår.Den eviga knutens låsta positioner kan rubbas! Till och med lösas upp!

Även inom lälkemedelsbranschen kan dylika inslag kanhända lösa knutar som synes alltför invecklat tilldragna för att alls upplösas, inte ens på fösök.

FDA ÄR DEN MYNDIGHET SOM MED SÄTE I WASHINGTON GRANSKAR LÄKEMEDEL SOM SÖKER INTRÄDE
PÅ USA-MARKNADEN, VÄRLDENS "HETASTE";
Att få först fast track och sedan kom där invit att sända in ansökningsunderlag - skedde den 30 juni i år - och däromkring lyste lyckans fé; Och där talades det om prioriterad uppsnabbad behandling av OK för CEPLENE, MEDLET MOT AML - DESSA CANCERPATIENTER SOM HAR NÄRA NOLL I PREPARAT SOM LINDRAR, JA T O M I VISSA FALLL BOTAR MOT LEUKEMI-ÅTERFALL, OCH SOM ALLA MINSANN UNNAR ETT LÄKEMEDEL - NU FINNS I PRINCIP SOM SAGT INGET EFTER CELLGIFTSPROGRAMMET.


FDA SADE STOPP FÖR EpiCepts ansökan. På någon vecka hade man hittat brister i
ansökan, brister där nya studier anbefalles innan en ny ansökan kan komma på bordet hos FDA.
Den allsmäktiges dånande dom mot en i detta läge omtumlad part, EPICEPT, SOM MYCKET RIKTIGT NU FALLIT NED TILL DRYGT 3 KR. NÄSTAN UTRADERAD, MEN ICKE HELT TYST OCH GRAVEN ÄR EJ ENS PÅTÄNKT I HÖGKVARTERET I Terrytown, New York, NY. Man ska mitt i negativismens segertåg ej glömma att hela Europa välkomnar CEPLENE SOM ETT GODKÄNT VARUMÄRKE BLAND VAPEN SOM BEHÖVS, INTE MINST MOT AML.

Och orsaken TILL TYSTNADEN är att man arbetar så intensivt man kan för att utan att visa minsta ringaktning eller låta besvikelsen helt ta överhanden, nej man vill ha konstruktiva analyseer av möjligheterna att gemensamt nå målet: Att FDA ska ha nöjaktiga goda svar på det man undrar över.Ge CEPLENE EN ANDRA CHANS.

Och den tysta diplomatin cirklar nu runt forskaren bakom CEPLENE:
Professor Kristoffer Hellstrand, Sahlgrenskas Universitetssjukhus, Göteborg.
Kolleger till honom, fast förankrade i världens medicinska elitskikt, har hört av sig;

De kommer att stötta Hellstrands livs forskarresultat; Ceplene mot AML:
DET ÄR INVECKLADE TURER DET HÄR HANDLAR OM.

Men nu är tonen lågstämd vs FDA.Respekt saknas inte! Och i Terrytown har hoppet återvänt; Där finns en chans att FDA HÄVER DET PRELIMINÄRA STOPPET!

Och om detta sker i rimlig tid lär EPCT-AKTIEN TA EN REJÄL TUR UPPÅT.
ssssccchhhhh!

Thorwald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar