Populära inlägg

2010-05-18

Seeking Alpha dubblar Epivärdet!


Kors i taket, vill jag skriva, som EN ENSAM energisk väckelsepredikant för EpiCept i USA. Jag har bönat och bett de främsta som har Biotech på sin lott.
Men tji. Jag nästan skämdes över att på fyra fem rader pricka in allt som utvecklats till stora reala värden i det amerikanska forskningsbolaget med sin
stora "hit" , blodcancermedicinen CEPLENE framforskad under 25 ÅR av Sahlgrenska-professorn Kristoffer Hellstrand med teammates.
Nu är EpiCept nedtryckt på grund av just noll analyser i främst USA:s stora utbud av ekonomiska storheter och där ruvaR stjärnskribenterna.
Här intill urklippt, färsk kanonanalys för EpiCept.
Riktpris; dubbling till 3 dollar på ett halvt års sikt. Jag accepterar detta,då skribentens ´research har lite för snålt med den senaste utvecklingen.
Men dubbling av värdet - det var ett jättekliv som författaren tagit.
Han påtalar att hans estimate är snålt tilltagen med hänvisning till så många svåra fällor Biotech dras med. t ex långa handläggningstider för provningarna hos FDA osv o s v.
Lägg till denna rekommendation /Strong bye/ det faktum att consensus är Strong Bye i fyra källor. Men Seeking Alpha slår flerfalt detta som kurstriggare!
Thorwald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar