Populära inlägg

2010-05-06

Att inte se skogen för träna

Professionellt lyssnades det och lästes det.
Epicepts rapport 1 kvartalet 2010.

En mycket stark bild av den nu i EU säljandes blodcancermedicinen Ceplene, oerhört arbete ger HAR TAGGAT hela Epiceots produktportfölj. Men inget stoppar Mr.Baisse;
NE-SPÖKET SLOG KLORNA I CHATTFOLKET.
Tror någon på fullt allvar att Epicept ska rasa samman när man står och blickar ut över sädesfält om lyser som guld? VILKEN PIPELINE!
Nej, nej, nej. Likviditeten ordnar sig. Meda kan nu steg för steg med bibehållna nyckelspelare i EPCT-sfären lotsa skutan i säker hamn snart nog.
Det formligen dräller av pengar i aktievärlden. Det värdefulla är PRODUKTER AV SUPER-KLASSE! Som CEPLENE, NP-1, AZIXA O S V
Think twice! Ni som inte kan eller vill se skogen för träna.
Snart fattar marknaden detta OCH UPPÅT DET BÄR.
Marknaden är proppad med information. Och - se det som rättvisandde -även om det tar tid, ibland på tok för länge, så ett tu tre kommer en korrigering. I Epicepts fall uppåt. Se på PRODUKTLINJEN; Ett godkänt läkemedel, sjösatt som kommersiell produkt och vaket av United Kingdom - kunde inte varit bättre - ger lyster hela vägen för CEPLENE; Och jag träffar AML-patienter som fått ett hopp i cancerns väntrum - det mörklagda iskalla space som ljuder av smärtans egg---som knivar skär ropen på hjälp genom den stillastående tiden.
Ett nytt läkemedel av Ceplenes dimension bör, tillsammans med NP-1 och det andra i pipeline, skapa känslan av något stort i ett litet forskarbolag i Biotech.Och en partner som Meda, vars säljmaskin leder Ceplenes jungfrufärd - som skall rulla på tills första hela klotet runt har avverkats!
Kostnad för att ta fram ett dylikt läkemedel: En bra bit över 2 miljarder SEK.
Man behöver inte vara all mattes farsa för att räkna fram att Epicept-aktiens
pris är fel.

THORWALD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar