Populära inlägg

2010-05-18

DET DOFTAR GENOMBROTT

Efter åratals slit. tomma kassalådor,där de små aktieägarna mest varit en hop fripassagerare, som gärna tar ton, ömsom gnällandes och ömsom rotandes i vad lite bättre fundamenta de behöva; T ex varför en aktiebörs alls existerar;
Att ge muskler, livsviktiga resurser för företagandet, vars produkter och utsikter i samband med att aktörerna måste betala ett pris för att få ta del av kapitalismens själva hjärtfunktion; Till dessa plikter hör korrekta redovisningar, effektiv verksamhet, transperant bokhållning samt rättvisa vs aktieägarna. Insiders godtages bara då de är stora nog att göra som de vill.
Riskkapital. Inte sällan hämtas pengar hem genom nyemissioner. Den utspädning
Gnällchattaren (eller insändaren Snillet, i båda fallen döljs dera identitet med sign) tuggar sig trött på är ofta i stort tecknade av storägare.
Okey, nu lär inte den håglöse ha mycken tid att hoppa på Epi-tåget som snart
åker som vanligt hyvens folk tar för givet.När den som skall kolla min nyhet med handelsstoppet i EpiCept och i min uppföljning får klart för sig, att Cook som "Financial officer" enligt insiderdelen i börsbolaget som ska vakta anseende och fair play.Genom det drastiska men bestämda uttrycket "trade blackout" fanns ingen möjlighet att missförstå ordern inom EpiCept.

Förtroendet för EPCT har flerdubblats och det bör besinnas.
Nu letar både Gruvis och Pfenix och el julio m fl efter Azixa, Ceplene...NP-1...Med Ceplene etablerat på EU-marknaderna (550 milj innevånare) och vibbar som blinkar Strong Bye - hoppsan, där kom så äntligen mitt favoritbloggeri Seeking Alpha.Dubbla kursen. Just nu kommer en ännu större analytiker med ett rosfång till EPCT.
Tålamod; V a d släpps för slags nyhet av Jack Talley i London torsdag? Eller redan idag?
THORWALD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar