Populära inlägg

2010-05-05

Allt bäddat för Meda!



Nu är det färdigriggat för MEDA AB:s bästa affär någonsin;
Ta över hela Epicept! Skräddarsy övertagandet, maximera framtiden.
Epicept (EPCT) rör sig ogärna i en vid det här laget söndertjatad skiva
med replay in i evigheten;
"Epicept undervärderat; Se hit! Hur kan Epicept
med ett eget
godkänt cancerbotande preparat - Ceplene, och en spännande Pipeline med smärtlindrande krämen NP-1 samt Myriadlicensierade Azixa o s v. "Ja hur kan en sådan aktie sänkas som nu sker---- oavsett nyheter?"
Allt - positivt likväl som negativt - tycks iscensatt av ett tradinggäng eller blott det jag kallar MARKNADEN - som kör kursen dit den vill.I kursen finns allt av vikt om bolaget; Se fakta bara;Marknadens förtroende förbrukat.Minst 30 % på dagens kurs hålls inne. Detta vet de kunniga. Däför: De stora ägarna rör inte vid läget=man
v e t att värdena förr eller senare kommer att höjas till sin rätta nivå och då hamnar i rampljuset. Men den tid som detta slukar kan skada hela anrättningen:
Jag vågar garantera att insikterna om de starka produkter som finns i EPCT är väl dokumenterade hos t ex Myrius/RCB Holding LLC - registrerat på Bermuda, skatt 0:-,En liten - men här stor - kugge i Investment-Banking-konglomeratet. King of it all; Wall Street-gurun Peter A. Cohan.Han är tung, mycket tung och hans väg till världstoppen har varit lång; På temat The American Dream: Jobbade dygnet runt sju dagar i veckan;Som 19-årig självlärd naturbegåvning; avancerande från ena avdelningen till den andra; Man började tala om honom på Wall Street; Genombrottet var då Peter och hans favoritkompisar fick starta upp ett riskfyld mäklardepartement hos Lehman Bothers på Wall Street. Hedgefonder blev en viktig produkt.Få kunde bemästra risker som den unga gruppen Lehman B gav så fria tyglar. Och ungdomarnas inkomster var sanslöst höga. Resultatet blev språnget till finansvärldens respekterade mäklarkader.
Att starta eget Investment Banking-palats var drömmen: Och 1994 öppnades dörrarna till Myrius Corp. Investment Banking med lösningar på människors förökningsdrömmar avseende befintliga tillgångar. Fonder blev snabbt en basplatta i verksamheterna. Fonder som skapades hä och nu. laceringar av fondmedel är avgörande fö framgången; Placeringen i Epicept inträffade sedan Cohan med medarbetare studerade verksamheteen/dess ledare o s v rigoröst noga; Informationsmissar i ledningen bekymrade.
I dag har Peter A. Cohan ett säkerhetskapital på mer än 20 miljarder USD. I sitt slag har han ingen mig veterligt slår hans record: Därför: När det bränns för Epicepts framtid så bör övriga, kanske framförallt de mindre ägarna, känna en trygghet i vetskapen om att deras insatser värnas precis lika professionellt som den del Peter har under observation. Peter A. Cohan är givetvis mussla i det spännande läge som blottat EPCT som en stekhet uppköpskandidat;
Och betänk: Fientligt bud kan icke uteslutas.Peter A. Cohan är ute efter att gå ur detta äventyr med mesta möjliga vinst.
Jag påpekar detta då jag förutsätter att Anders Lönner och hans Meda-trojka har kontakt öga mot öga med den som styr största institutionella EPCT-innehavet: RCB Holding LLC---chartrat på Bermuda off shore.upplägg med 0 % i skatt. Myrius
Invstments har paraplyet diskret dolt; Peter A. Cohan. Forbes Magazine har honom allt högre i listor med världens rika Peter sitter i styrelse för New York Stock Exchange.

GLÖM INTE ÄGARNA!
Tar inte Meda chansen är det inget att beklaga: Där finns
stratgier för "Alla" lägen!Men jag är säker: om fem år är en sådan Meda-miss oförlåtlig.

I centrum då bud slutformas;Tyngst väger Anders Lönner förstås, 51/bilden/ "Årtiondets VD" på Stockholmsbörsen.Medas kvartalsrapport, som jag finner enormt stark till alla delar. Och innehöll en mindre passus om bolagets tre nyaste lanseringar i marknaden; I Edinburgh presenterade CEPLENES skapare, professor Kristoffer Hellstrand,det nya nu säljandes; Matchas som det nya stora hoppet i kampen mot AML (Acute Myloid Leucemia).
Visserligen är försäljningen i Europa nu i gång, men det vore idiotiskt att efter en vecka kräva stora åthävor i detta färska stadie. En klok VD som Anders Lönner, vet hur korten skall spelas; Låt Ceplenes värde få dominera i en kommande kvartalsrapport eller helt separat då något "speciellt" hänt.

Shame on J.T.

Nu till Medas stora chans att göra ett på sikt stort ur alla vinklar sett k l o k t
kap. DE PRESSADE KURSERNA I Epicept beror på en mängd faktorer som samspelar; Min käpphäst är ointresset i media, både Europa och USA. Grundorsak: Läs min attack mot
informationskatstrofen; Jack TAlley vet icke vad info av tung kaliber är. Shame!. Inte en enda tung analys på Wall Street!
Amerikanarna har intresse för att ta substantiella positioner bara om det redovisas r e s u l t a t. Garanterade, helst; Löftesrika framtidsprospekt? Bläh. De små aktieägarna väsnas i sin vanmakt och griper alla halmstrån. OK för mig, och jag vet att hängde det på chattarna så skulle ett Meda-bud på 35 skr accepteras.
Men under 45 ja då lär Peter A. Cohan vara tvingad att markea sin rang i investment-kretsar globalt; Spännande tider!

Milstensbetalningen från Meda till Epicept härom dagen = 0 reaktion. Lägger man till Upfront 3 milj USD SÅ HAR epct HUR SOM HELST STÄRKT KASSAN MED 5 MILJ USD - GÖR 37 MILJ SKR - OCH SNART HANDLAR DET OM PARTNERAVTAL FÖR NP-1
Men här bromsar jag in;
Meda har intresse av att ratta in CEPLENE I HELA VIDA VÄRLDEN. USA följer efter Europa redan kvartal 1 2011.
NP 1 passar som hand i handske.
Och resten i pipeline få betecknas som "fair values".
Ett Meda-bud på 45 SKR/aktie betyder totalpriset c:a 2.2 miljarder SKR.
Brasklapp: Höde jag/läste jag rätt; Ett mailsvar från enviss herr Andreotti -
CEO - unit utsedd av sig själv som läkemedelsjätten Bristol Myers Squibb.
Andreotti känner till Ceplene och allt annat i EPCT.Det stundar bråda dagar!
Peter A. Cohan (bild, kolla Hollywood-leendet) - vart styrs hans lösning?

Thorwald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar