Populära inlägg

2010-01-21

Moment 22:Kafka och EpiCept! Repris

En blåfrusen aktieägare i börsvimlets kelgris EpiCept (EPCTD), satt och dunkadehuvudet mot plattskärmen, för att förstummad, skräckslagen resa sig på darrande ben:Skärmen, som föll i bitar inför den hårdföra knockoutskallen, samlade ihop sig själv,växte tills den täckte ena kortsidan i arbetsrummet, höjd 240 cm.x längd 400 cm. Och ljudet var tillika närvarande, prasslet av dokument som for omkring som confetti inte bara i A:s arbetsrum, utan nu sögs ut och belamrade hela lägenhetens 81 kvadratmeter; Och där stegade en herre, iklädd blågrå affärssvid, vit skjorta och diskret - jag kallar det intetsägande - svagt randig slips, fram i naturlig storlek:
"Hi, my name is Jack Talley, CEO and President in Epicept Corporation, and I wantto bring to your attention..." Nej! Börskursen för EPCTD rasade rätt ned i golvet, som rev med sig A:s kinesiska gravurna; Poff! Klirr, krasch.Krukan var till stoft! A. hade stelnat, liksom var ej med. Han hade frusit fast mitt i ett steg och var nu staty; Vaxdocka, färdig för Madame T. där i London. En städerska hittade en skrynklig lapp i A:s bröstficka; "Nu måste fas 4 passeras och Medas fösta rapport
visa potentialen och NP-1 få en styvfar som betalar Upfront, dvs inträdesavgiften. hög som tusan...! Lappen försvann ur min hand, vittnade städerskan då rabaldret i A.våning var i tinget.Eller...A åkte nu ut och in i rum och tid.Slutet? Av jord är Du kommen, dags för prällen, kyrkoherde S Toremark?
A.ville dock annat: Han vaknade ur den tokdröm som hade plågat honom hela natten.
Och han hade somnat framför datan, stationär Windows Vista Pavillion 7770.
Kafka och Moment 22, som alltid fängslat A. åkte runt runt i hans skalle.Där blinkade symbolen EPCTD på NASDAQ. Han jagade fram Avanza Forum EPICEPT;
Puh! OMX Stocholm hade öppnat.Gudskelov!
17 äkta svenska kronor. Puh, skönt attt den inte hade stuckit i väg utan honom!
Och på Avanza Forum Epicept; h-he--japp! kentha 96, Brunobjörn - morsning gamle optimist, aldrig fallen i farstun. rikkar - helt enkelt strålande dett där du skrev---och el juelo (kolla stavningen, du Pasqual, som är mest synlig i DI/bs med dina humorbestänkta attacker--gruv-gunnar, med Phoenix, men var är Du Nära?--aha något big på G--japp"! Och se där - vem har inte varit hos frissan om inte Pirenz stilenligt iförd skotskrutiga golfbrallor inklusive breda svarta hängslen med slagord i neongrönt, För så är det: En för alla och lla för en!
Moment 22 är inte bara börsen och gäckande skuggor som får normalt att bli onormalt
Famntaget: Olja av Thorwald.
eller icke alls. Och en framgångsaktie att dras ned i isvakens dödsfälla - när andra papper kurstriggas vid minsta pip om att något av värde annonseras ut av en företagsledning som har medias öga och öra.EpiCepts värden och Medaavtalets---påminner mig om konstnären Pablo Picasso: "Folk begriper inte och vill inte begripa konst.Om ingen upplyser om att jag är jag skulle inte en enda bli såld. Skräp förstår skräp."

Thorwald

1 kommentar:

  1. Hej bröder, hej systrar, hej utanförslapets vänner---

    Fortsättning följer ---EpiCept --- en särling!
    Thorwald

    SvaraRadera