Populära inlägg

2010-01-05

Baisse-gängets desinformation

Så har det förflutit några dagar och 2009 har blivit 2010.
Tidsutdräkter, ofta i en eller annan form,är legio vid en så stor sak som att
det stora internationellt etablerade läkemedelsföretaget köper loss
halva Ceplenes Europa-rättigheter, samt förmodligen förhandlat sig framåt även i andra positioner för att ha möjlighet till en vidare global access. Och som jag konsekvent noterat; Ofta sker hela övertagandet av det lilla bolaget, med något så ovanligt som ett eget cancerpreparat till en svårt lidande patientgrupp (AML)och en väldokumenterad pipeline, i flerstegsform.
Jag är övertygad om att EpiCept och partnern har så kompetenta förhandlare att varumärket Ceplene inte underskattas eller i desinformationsyfte besudlas som på Avanza Forum.
Men de baisse-signaturer som verkar samlade på olika Forum, för att ge intryck av att de är mer observanta, mer rättskaffens än den grupp som är aktieägare i EpiCept och inte ägnar varje ord, varje rykte som baissarna halvilla översätter och där standard-reservationer - alltid måste finnas med enligt lagen om info från börsbolagen- görs till en del av EpiCepts informationstext. Efter en dust med Pasquale ser jag mönstret klart. Glade finnen kan,stöttad av den helt sönderoroade vilsne, eller delar av svartsynsgänget, som ofta öser beröm över rena skräptexter. gångbart bara då de verkliga anhängarna av EpiCept har tålmodig väntan på dagordningen. Och storägarnas tystnad är kompakt som Londomdimman.
Och kom igen!
Glade Finnen, BB, Pasq och ryggdunkargänget!
Nu dras ENL fram. Så Bernie Tyrrell, A Smyth-Collier,Jack Talley, Bob Savage---de skulle sop av mattan av ett gäng kvackare som inte verkar veta ens det minimala man kan kräva av en intressegrupp. Så sluta låtsas bekymrade över att Ceplene ej är redo för AML-patienterna!
Och sluta förfalska uppgifterna om avtal före årsskiftet.
DET STOD HELT KLART ATT AMBITIONEN VAR ATT HINNA FÖRE NYÅRET
Och att avtal kommer i närtid betyder inte flea veckor/månader.
Att slippa omvänd split är ambitionen.Prioriterat.
Och det lyckas man med.Då är NE också avdukat.
Sedan en anmärkning som bör upprepas:; Att citera den obligatoriska reservationstext - som fakta, risker i varje läkemedelsförpackning - som avslutar all information på börserna, det väcker misstanke om att man är endera helt okunniga eller tröttsamma fiender till Ep-aktien. Jag tror de här baisse-kämparna bara hara skvättar kvar och då signalen om avtal har de inget att säga. Helst inte skriva heller.
Thorwald

7 kommentarer:

  1. Bra blogg Thorwald.
    För mig påminner ELN-spåret om polisspåret i Palmeutredningen.
    Stolliga privatspanare som söker skapa nya problem och bevis typ -
    det finns en lucka mellan 23.15 och 23.20 mordnatten som polisen inte kan redogöra för - svaret finns där.
    EMEA, FDA, 25-års forskning väger lätt när dessa okända genier analyserar Ceplenes kvaliteter.
    Just keep on walking T.

    SvaraRadera
  2. Knivskarpt. Klarf tanke, inga blindbockshalvuttryckare.
    Intressant beteendevetenskapligt
    vad som flyger i fölk, men Palmespanarna - dessa Anérska krumbukterier. Påminde mig om det omöjligas försök att krascha alla ansatser till att söka fatta att en teori man fallit för aldrrig har existerat.
    De insmickrande - i sin tur påminde Palmespanarna om rättshaveristes som lyste sidospår upp deras ögons skattletarminnen då Klart som korvspad.
    Och ingen begriper vad jag vill tala om hände efter bion Grand,,,
    Oc så börjar skivan med Gutan Nacht-nicht ein mal...
    Thorwald

    SvaraRadera
  3. NU SLÅR TYRELL TILL! Klart med Europa . och partner.

    2009-11-24

    "Jo, som icke innehavare av aktier i EPCT kan jag avslöja en knapp timme rykande färsk nyhet från EPCT, ja, två: Partnervtal med ett av de s k stora, med musklerna i Europa."

    "Nyhet 2; BernieTyrrell gör inget hastverk. De som spekulrat ned EPCT-aktien får skylla sig själva.Europaavtalet som gäller en rekordssatsning på dess skapares hemmamarknad är i princip påbörjad med Berni Tyrells. Amsterdam-meeting. Glöm nu omvänd split och övriga dunster soms k trading-raiders skickat ut; Split med en drekt halvering av kursen ned mot 2.25 sek. Tvångsförsäljningar när lånen inte har täckning."

    Thorwald

    En klassiker...

    Mvh Pasqual

    SvaraRadera
  4. Det är sorgligt att se Pasqal hur du tråkar Thorwald, det du missar är ditt tålamod, detta är din bäste vän i väntans tider.. Tänk ack på den väntande gravida kvinnan, hon har i allafall ett datum +- 2 veckor, eller de trånande barnens väntan på tomten, detta är också bestämt till den 24:e. Ha du ditt framförhållande intakt så ska du se att Thorwald får rätt, tvivla inte, då tjänas inga pengar.. Thorwald får stå på sig och förlåta alla tvivlaRE SOM SAKNAR TÅLAMOD.. Rättelse kommer inom sinom tid.. Ha det gott Thorwald, jag ljuset..

    Who Knows

    SvaraRadera
  5. TYvärr är det både lönlöst och
    normalast är att beklaga självgoda som --- men här har Pasqual skjutit
    sig själv i fotn:
    1. Det var mycket deckarjobb bakom att jag spårade Berni Tyrrell till Amsterdam.
    Och att samtliga i nyckelsgtällning nu hade vibrationer riktade mot en av de friare som fått likalydande presdentationer av h e l a EPCT;
    Bernie Tyrrells tyngd och en auktoritet som upparbetats under decennier som en visserlige effektiv
    säljmaskin, men framförallgt kunnig.
    Att prioritera besök i Europa som blir Bernies stora härliga uppgift och den partner som EpiCept håller på att trimma avtal med har redan ett grundmurat - ömsesidigt! - förtroende för EPCT, At pipeline och inneållet - allt i minsta detalj presenterat. Epis förhandlingsgrupp har nu säkrat en mycket bra deal. Ceplenes skapare professor Kristoffer Hellstrand, känd för sin outstanding som föredragande. HAn harouttröttligen redogjorgt för Ceplenes potengtiella mdervärden.
    Omdömet "EpiCept har gjort ett toppjobb - och för Cdeplene är det en partne som har alla de kvaliteter som du skrivit om."
    Vem som gett mig de orden avslöjas icke förrän nyheten kablats ut. A. Collier-Smyth kom i april i år in som det tyngsta man kunde ha fått av möjliga förstärkningar. Men han yttrade inte orden sin gör att saken är klar; N å g o t drar alltid ut på tiden.Ingenting får lämnas oklart.
    EåiCept-förhandlarna har uppdaterat alla lovnde
    projekt i pipeline och utlicensierade eller på väg att bli det. Det betyder oclså besked om det som faller ut med upfront- betalningar ända till royalties de 10 år patent- och rättigheter lever. Dessa icke föraktliga tiotals miljoner dollar per år - bör stärka vilken kräsen partner som helst. FAktum är att Epi inte jar något skräp i sina tillgångar.Förlustaavdrag på dryga 1 miljard är heller inte illa för en partne som håvar in vinster. Trevligt är också uppvärderingen av
    smärtdä,pafr-krämen ph-10som blir nästa parnerdeal efter Ceplene; Kanske till sommaren.,marknaden har demonstrerat en rad intressenter. En bred
    patientlängtan efter den unika smärtdämparen Ph-10 med fördelar alla forskare vill kunna bevisa;
    Krämen som långtidskväver smärttillstånd har sålunda näst intill inga biverkningar.Så nu skruvas förväntningarna upp.
    Att Azixa -rapporten senast från licens´tagaren Myriad Pharma är dock inget som minskar projektets mål att ett unikt läkemedel mot järntumörr ska bli en blockbustr.Nästa rapport visar ett läge då fas 3-dokumentationen signalerar strt för fas 3.mm finns hos FDA. 2011 å cash in. Ännu en blockbustefr tickar på i pipeline; (se grundakta www.epicdept.com)
    NU TILL Pasqual & Co. De läser mina texter som f-n bibeln.
    Svarta vatten är deras tillhåll;I slutet av november, lite drygt en månad sedan. Jag hade så väl på fötterlOch nu kommer avtalet vilken dag som helst. N Ä R T I D är near term--- Närtidsutfästelser kan man inte i en för EPCT-kursen avgörande sak som den avgörande deal alla väntar. ja den måste respekteras. Ändå har Bob Cook förmedlat bekräftelser på mina sianden. VI VILL MED TOTAL HÄNGIVELSE SÖKA NÅ A DEAL BEFORE 2010.Och närtid nu bör betyda före den 18 januari!

    Info har börslag att ta hänyn till.
    I bckspegeln kommer allt att enkelt
    värderas angående spekulationer och verkligheten.

    Thorwald

    SvaraRadera
  6. Vill bara göra en poäng av att du hängde ut mig i din blogg som en baissare som försökte misskreditera dig...vilket både du och jag vet inte är sant.

    Du skrev det du skrev, spekulation eller fakta spelar ingen roll...det slog inte in...hade det gjort det så hade du fått förklara bort hur du fått sådan info...kursdrivande är väl det minsta man kan säga...så tur var väl det att det bara var dina slutsatser, spekulationer och förhoppningar...vi kan inte alltid har rätt.

    Så om du tror på avtal innnan den 18 jan...utefrån hur du har tolkat hur spelet bakom kuliserna fortgår...så säger jag...hoppas att du får rätt...ingen ironi...ingen sarkasm...jag hoppas verkligen att du får rätt...om inte...ja alla har vi ju rätt att gissa, eller?

    Nu håller vi tummarna för en lyckad omröstning (om du får rätt så är den bara symbolisk) och ett avtal innan ytterligare NE.

    Det kan vi väl ändå vara överens om...tack för ordet.

    Mvh

    Pasqual

    SvaraRadera
  7. Pasqual...

    Tack för ordet- varsågod, jag är ingen långsintare,Tvärtom och det är bra ventilera i väntans maggrop.
    Att mycket sias och diskuteras skall inte nedvärderas - inte heller Dina trumvirvlar.Du har engagemang.
    Ha det bra. Omröstningen kan bara sluta på ett sätt.
    Thorwald

    SvaraRadera