Populära inlägg

2009-08-23

Thorwalds come back: Ceplene med Hellstrands klargörande ang 70 % som slipper återfall --analys--

Thorwalds come back: Ceplene med Hellstrands klargörande ang 70 % som slipper återfall --analys--

3 kommentarer:

  1. Thorwald, kan vi lite pa dina prognoser? Eller gissar du bara?
    Du skrev den 27 juli att du tror pa ett bud pa Epicept inom 3-4 veckor. Nu har det gatt 3-4 veckor. Tidigare under varen/sommaren har du pratat om ett bud innan den 1 aug. Ar du forfarande overtygad om att det kommer ett kontantbud fran BM inom de narmaste dagarna/veckorna?

    Den 5 aug skrev du om Karo Bio: "Nu v e t jag att artikeln kommer att kablas runt hela vida världen; om inte i dag eller en vecka, så senast inom 3 veckor". Ar du fortfarande overtygad om att artikeln kommer denna vecka (senast 26 aug), samt att eventuellt partner/uppkop (av Karo Bio) kommer att presenteras i samband med att artikeln publiceras?

    SvaraRadera
  2. Hej Thorwald,
    Hur ser du pa ryktena att aktiekurserna i Karo Bio och Epicept kan vara manipulerade, for att nagon storre aktor vill lagga ett lagre bud pa bolaget/bolagen?

    SvaraRadera
  3. Där finns alla möjliga element och när EpiCept och KaroBio hamnat i
    vad jag vill beteckna som informationskris,jA DÅ DYKER MANIPULATÖERNA fram; Jag känner till hur de spanar in företag, som väcker intresse hos investerare - främst demonstrerat av de små men
    agerande kortsiktigt - även om de
    alltid vill få övriga polare på Börssnack och Avanza Forum o s v att tro på dem som "långsiktare som jag är struntar jag i börskursen i dag - kom igen om ett, två, tre år..."
    Ni därute vet.
    Manipulatörerna har varit i farten;
    Skrämmer upp små aktieägare som säljer mest för att de inte vill bli Svarte Petter samtideigt som den helt okunnige tjoar över hans välklippta häck;
    "Mina papper har ökat med 55 % i år.
    Hörru du! Jag slår börsens 40 %. Hur gick det med dina läkemedel? Nu behövs väl inga pilller , nu är finanssmältan över"---skrock, skrock, skrock.
    Notera ett fenomen: Att hålla nere
    EpiCept och KaroBio under 5 respektive 8 kr och desutom med rät stora volymer de senaste dagarna.
    Kanske en storhaj har 7 olika konton, re. i olika ländr, olia nan..de sköter tradinen snygt via Avanza och några dubbelgångae.
    4.97, 4.99, 4.78, 4.83,,,4.99
    och på Nasdaq står aktien still.
    De aktörer som ligger bakom stora
    delar av nyemissionernas goda utfall har en stark position nu. När som helst kanm man vinka med en "Corner; Över 10 %---elle mer i anda formtionr. Är Peter A. Cohen med och styr, ja då kan aktieägarna sitta still i båten. Peter A. Cohen kan tvinga fram en försäljning av hela EpiCept.
    Cash on the table. Share by share. Spannet just idag: 18-24 skr.
    Glöm Jack Talleys löften om partners, glöm ht om att kastas ut från NASDAQ, glöm strulet kring Ceplene.
    Thorwald

    SvaraRadera