Populära inlägg

2011-02-07

Klippa sönder Epi? Glöm det!




Jag har en tredje part - minst - som bör uppdateras i dramats väg mot en upplösning. Vi är långtifrån mållinjen än men ändå nära; EpiCept är en kandidat till succé.
Nu kom testresultat i fas 2 B-studien som ett brev i rättan tid, välkommet och lämnat på nyhetsvajern i Terrytown,huvudkvarteret därborta vid älvkanten;Klockan 06.00 svensk tid.
Testresultat för smärtbekämparen NP-1 var bra, i linje med förväntningarna. Ja, för den nervöst orolige placeraren, som satsar på att återhämta förluster, är den positiva grundtonen av oskattbart värde.Värdet av ett sådant här läkemedel kan UTVECKLAS TILL HISNANDE NIVÅER!Baisse-gänget var tidigat ute med att så missmod denna morgon och de gjorde allt för att så frågetecken i och kring de uppgifter som EpiCept-ledningen kablade ut. Men Epiaktien blev dagens "rusare".Igen; Åter Vinnare på Stockholms OTC.Nasdaq kommer.Omvärderingen tar fart.Triggers radar upp sig kring startlinjen.

Partneravtalet med den som ska vara med och lotsa smärtstillare-krämen NP-1 till marknaden genom att lyckas med fas 3. Och allt ser nu positivt ut. "Mycket bra statistik, nyckelpunkternas resultat täcker väl (significant) kraven.",heter det
från VD Jack Talley & Co., Mitt tips; partner skall kunna avslöjas före månadsskiftet. Finanspaketet är nog nästa heta utkabling från Terrytown.I baissefolkets nervbanor är störningarna då EpiCept vägrar falla ned och gå upp i rök; Eller KK (konkursa) som det tjatats om länge bland Börschattarna, som jag tar på allvar; det är på tiden att någon skribent gör det! Ibland undrar man verkligen vad som driver fram den råa elaka tonen, med sin grund i snedvriden kärlek till negativismens mörka prång.
Jag ser att Pfenix själv påpekar/erkänner att han fogar ihop olika uttalanden och gör dem aktuella då det som sagts i tidigare konversationer med t ex Epis finanschef och reserv-informatör Bob Cook, väl stöder Pfenix egen tes nu. Se själv i DI-klippet! JAG HAR SKÄRMFOTAT "tricket", en klippteknik journalismen bannlyser som rena förfalskningen.Kan jämföras med att ta en genväg i ett terränglopp och ta emot segerpokalen eller köra med en extra lätt urholkad slägga och bli berömd (se P.O. Enqvists roman om den tragiska släggfuskaren).Men vi får se vad Pfenix är ute efter; han letar bara fel, fel coh åter fel---vems ärenden handlar det om? Jag har plockat fram motsatsen, sign. Gruv-Gunnar - en saklig info-bärare.
ÄVEN UPPGÅNGEN och Gruv-Gunnar finns i zenit. "Gruvis" är rak, enkel i språket och ärlig.Frågan dunkar:Men varför klipper Pfenix ihop för aktieägarna avgörande information från olika tider, andra frågor mm.?Han gjorde sammalunda i ett liknande fall för drygt en månad sedan ( bl a gällde motstånd mot Ceplene).I fortsättningen -bör P. avkrävas mejloriginal. för att publicera sin frågor/svar. Men nog nu;, Jag hoppas Pfenix orkar ta tag i sin kanske alltför uppskruvade självbild; Pheonix. tror på fullt allvar att BS och Placera.nu står och faller med hans "expertis".De gamla Baisse-rävarna håller kvar klacken över/mot skallen om de en gång väl fått dit den.
En annan sak är att Bob Cook inte har mandat att diskutera EpiCepts strategier med brevskrivare.


Thorwald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar