Populära inlägg

2011-02-09

En härlig morgon; Vad händer i Epi?

En härlig morgon! Och nu bläddrar vän av ordning vidare i dramat EpiCept, det finns gott om aktörer beredda att kasta sig in i avdelningen för åsikter, gott och ont, pajkastning etc etc. En del målar faen på väggen, andra ritar vackra framgångsmotiv.

Jag läser Baisse-gängets typiska sätt att duellera i åsikter/fakta:
Ha, ha, ha! Thorwald en sysslolös jubelidiot. Stäng av.
Runt runt påvert strunt... hamnar slutligen allt i frågan:

Vad är aktuellt denna dag? När Baisse-kommendant "Pasquale" sålunda formera sina trupper på Di BS - är det soppatorsk eller fruktar man en snar triggereffekt på kommande heta nyheter från älvkanten där i Terrytown United States of America? Svenskintressant genom att Epis stora kommande Jackpot kommer att detonera i blodcancermedlet CEPLENE---UNDER 25 ÅRS TID FRAMFORSKAT AV Professor
Kristoffer Hellstrand, Sahlgrenska i Göteborg.Hittills har FDA, de amerikanska granskarna, lyckats stoppa den prövning de utlovade. Rättelse sker och ett skamfilat inslag i FDA-loggan, men poängen är inte att söka strypa denna byråkrati; Poängen är att när USA ges "OK Ceplene", då är det gott att ha aktier i Epi! Just denna koppling gör EpiCept till en bra plats att vara på och jag ser det som ett
previlegium att själv få avgöra om jag skall hänga med i hetluften runt EPCT! Sådana är lagarna i demokratiernas hängd. Kommendanten får ursäkta, men hans snörpande attityd är på väg ut även ur pyramiderna därnere i det ökenpressade politiska förtryck som lagt hela makten i en diktatoriskt självvald president.

Men EpiCept och Ceplene, samt smärtstillande krämen NP-1 m fl kandidater
till god utdelning.En uppgift jag kan bjuda Baisse-gänget på är denna:
Checka via hårt researchjobb svaret på frågan: Är MEDA AB PÅ GÅNG ATT BUDA PÅ EN DEL AV EPCT --- HELA ELLER INGET?

Man får inte veta vem som tog emot den riktade emissionen som säkrar Epi-
rulljangsen året ut, plus något till.Kolla!

Thorwald

Vilken härlig, ja rent ut skrivet, alldeles underbar dags morgon!



Malka O

5 kommentarer:

  1. Ser fram emot ett uppköp, det skulle glädja mig

    SvaraRadera
  2. Jag har läget under uppsikt.
    Ibland kanske man skulle falla för frestelsen att sopa golvet med häcklaarna di.bs men sådant slutade jag med på Arvika Tidning då jag var ung volontär.
    Det är ju så, att när FDA tog Ceplene av banan - nu får det bli omstarat, Gud ske lov! - så blåste hela det nästan dukade festbordet bort. Kvar var bara ett par krossade buteljer.
    Det väl inte detta BAISSe-gäng som maskerade smög omkring på FDA och helt sonika gjorde en sådan där Nixonare, du minns, med rörmokargängor och allt.
    Nej, de bara åker på allt som synes flyta. NP-1 kan de nog inte styra av rälsen. Och i finans-ök finnsett aber som är intressant:
    Ett uppköp kan vara på G. Då trixas det ofta fram sådana där riktade stuk---för matt köparparten ska ha si och så många aktier att styra upp budet med. Jag rekommenderar er att kika på Peter A Cohan --- hur han med partner /Pharma Royalty/ klarade att kontantbuda hem Cypres Biosc.6.50 USD blev det.
    När Peter startade vara aktien i 1.96.
    Thorwald

    SvaraRadera
  3. Tråkigt bara att just nu verkar de som spekulerar i upp eller nedgång styra aktien dit de vill. Lätt att göra det när köp/sälj posterna är så små från vanligt folk. Dessa banker/mäklarfirmor(och vissa privatpersoner)har tjänat stora pengar 2010 på att spekulera i nedgång. Aktien behöver ta sig ur detta "grepp"!

    SvaraRadera
  4. Tack för den påminnelsen. Vi får agera och leta men snart hoppar EPI I VÄG MED ELLER UTAN YTTERLIGHETERNAS RIDDARE---

    allt det bästa...
    Thorwald

    SvaraRadera