Populära inlägg

2010-06-29

Thorwalds come back: Det var vändpunkten!





Hur är det sagt: Den som sig i leken ger

den får också leken tåla
!

Detta med raset i går
i aktien EPCT, ja det var en skiljevägens test av vilka börsspekulanterna är;

Hur beter sig den som plötsligt ser halva sitt kapital flyga i väg på grund av en nyemitterad historia i EpiCept Corporation USA?
A.Klättrar på väggarna.B. Hoppar från andra våningen - visar sig alldeles för låghöjdad nivå varför ett benbrott blir följden - ännu en motgång på en annan o s v.
C, Står cool och lugn. Blundar; Räknar ett år till ty han/hon har ej sålt. Tid lagar hålet från den svarta måndagen! Om du ej är överbelånad och tvingas sälja.
Men framåt med blickarna!

Nu är ansökan av EPCT TILL FDA I WASHINGTON LÄMNAD!
All dokuemntation i ett stort stort paket.Blodcancermedicinen CEPLENE SKALL GRANSKAS AV ARGUSÖGONEN I FDA, och det ökar dess värde.
Jag tror mig veta att resultatet kommer till offentligheten i december detta nådens år 2010; Och garanterat; Det blir OK.

Så, gott folk - den måndag Ni nyss upplevt och då EPCT NÄSTAN SMALT BORT, JA DET VAR VÄNDPUNKTEN PÅ DEN MÄRKLIGA NEDGÅNGEN SOM HÄNGT SOM EN TUNG DIMMA ÖVER AKTIEN:

NU BÄR DET UPPÅT! KANSKE ETT UPPKÖP LÄMNAS INOM 14 DAGAR OCH 35 KR ERBJUDS CASH PER AKTIE. NÅGOT STORT INTRÄFFAR som visar att det som vi skrev ned i går var i sanning en märklighet.

THORWALD - en nutidsskildrare.

2 kommentarer:

  1. Hej Thorwald!
    ChottaHotta
    100629 11:30
    EpiCept / Bud, ATM och poison pill / Bud, ATM och poison pill
    Bud kanske ja, men en sak verkar rätt säkert, en massa jävla aktier kom fram ur garderoben igår!

    Frågan är vad som förekommer bakom kulisserna och vem som har koll på vem? Var det ATM som användes igår på Nassen? Säkrade man från företagsledningen upp sig fr en ännu hårdare match än väntat?

    Vem tafsar på bolaget tror ni?

    Finns det minering i blaget i form av en poison pill? Ni som är insatta?

    http://en.wikipedia.org/wiki/Poison_pill

    "Shareholder rights plans
    The target company issues rights to existing shareholders to acquire a large number of new securities, usually common stock or preferred stock. The new rights typically allow holders (other than a bidder) to convert the right into a large number of common shares if anyone acquires more than a set amount of the target's stock (typically 15%). This dilutes the percentage of the target owned by the bidder, and makes it more expensive to acquire control of the target. This form of poison pill is sometimes called a shareholder rights plan because it provides shareholders (other than the bidder) with rights to buy more stock in the event of a control acquisition.[2]"

    Alltså gårdagens fall som utlösts av PM:et som trots allt var väntat fick fart av utlösta stop lossar och sedan tog några aktörer över och dumpade aktien, vilka vet ni givetvis.

    Det var svenska aktörer, fanns det en dold agenda bakom? Någon som ville ha ner aktien MER än vad de lyckats med under en period som föregått detta ras.

    För mig luktar detta rätt jävla unket, inte vi småsparare eller blanka-tradare som kan göra sådant här.

    Det finns mönster som FI borde ta sig en djup koll i, och se om det finns en spelare bakom det hela som gått utanför sina befogenheter. I vilket fall som helst borde vi dra fram dem i ljuset!

    Detta är skandal och enligt min mening elakt spel som drabbar en hel hoper folk som trott på aktien, och som inte gjort sig förtjänt av att manipulationer skall drabba dem/oss.

    Lurt är det!

    Vad är dina tankegångar när du läser detta???
    Du har min respekt för FDA-ansökan!
    MVH hund

    SvaraRadera
  2. Dessa spår, som Du vaskar fram, skall vad jag förstår alltid checkas upp. Jag gör en inlaga till fackfolket på OMX/Nasdaq.
    Rent erfarenhetsmässigt pågår hårda smällar och Biotech innehåller ett slags varrning i entrén;
    Här har Ni hamnat på minerade fält!
    Eftersom mindre bolag - inte sällan rattade av seniorer som Bob Savage m fl företräder. De vill uppleva känslan då ett läkemedel godkänns - Ceplene har vänt upp och ner på både det ena och det andra.
    Är det ingte uppenbart att Jack Talley representerar gruppen som vill se EpiCept ta hand om den lönsamma hemmamarknaden i USA. Därför är FDA-beskedet som kan väntas i december, så viktigt.
    Hur grupperingar tampas i aktiehandeln - jag misstänker att investerare med stora plånböcker inte riskerar något i onödan. JAg lusläser insiderrapporterna. Puh!

    Vad gäller uppköp:
    Det äär snaras en hugad "buyers" plikt mot det bolagets aktieägare att att använda alla lagliga metoder för att få godbiten så billigt som möjligt.
    Jag är konfunderad över att ett bestämt bud inte dykt upp. Medas inblandning tycks likna taktik/rävspel. NP-1 borde attrahera Lönner & Co. Och Ceplene---
    Tack för förtroendet- och ATM ---bör läggas åt sidan.
    Thorwald

    SvaraRadera