Populära inlägg

2010-06-10

Då vindarna vänder

En del s p e g l a r intresssanta samband i vår lilla men ack så stora värld;
Att aktiemarknaden - plus trädets alla grenar. finansiellt, mäklare, kunder av
alla upptänkbara konstruktioner... - är en motor i välfärdsbyggandet är lika klart som rätt till sjukvård, existensminimum och ytterst att den kugge i spektaklet som kallas arbetstagare måste få känna sig hyggligt uppmuntrad och en del av kakan = mervärdet.
Mervärdet är det centrala i människans rättvisedoktriner.Fackföreningar ändras förvisso i en informationsteknisk revolution men deras röster försvagas, som avklingande ekon i våra berömda dalgångar, Ådalen til exempel. Ibland undras om vi en dag ser LO på vävarstråt. Vad skall vi döpa dom här nya manschettarbetarna till så att de känner att vi behövs? De befintliga facken är hopplöst föråldrade; Teknkens utveckling skenar fram; ger www.Nya livsformer.se
Så då vet Du, herr Wagner:jag följer tills vidare EpiCepts kvalspel mot slutspelsplats. Biotech! Vem skall förresten granska aktiemarknaden?
Slurk! direkt från kallvattenkranen.Easy go happy, Kentha 96. Skicka dem en stor returanvändlig grovpapperspåse handmålade i bruna och gula ränder; Morfars gräddkola. Låtsas att vi är stumma av beundran;---men Wagner knäpper kvajen. Phenix har tappat nyskrivna bloggar till Redeye.

Några mysterias stör föreställningen;Vi har hört den förut; "Avgörandet för EPCT",
Lynchmobben börjar programenligt göra väsen av sig; Man har upptäckt hurusom EpiCept-ledningen den 7 juni tilldelat sig optionsprogram som som ger dem extra grädde på moset - förutsatt att man följer tilldelningens program, som klubbades i Epi-styrelsen 2005.

Mitt förslag!

Att som vissa chattare nu gör, d v s ifrågasätter ledningens rätt att inköpa i egna bolaget andas missunnsamhet, Mycket bottnar dock i att flera små aktörr har känt sig svikna av ledningen. Det senaste halvårets kräftgång i kurspriset har få värstingar att jämföra med. Men jag har sökt förklara att förtroendeskapande åtgärder måste till; D v s ledningen går in och utökar sitt aktieinnehav - samtidigt demonstrerande sin tro på det man gör.;Det är ju det många har efterlyst och just tack vare mitt förslag kom köpstoppet i EpiCept. Bob Cook bekräftade i mejl till mig att man ska agera så snabbt "trading blackout" är över. Egentlgen är jag förvånad över att inte ledningens optionsprogram triggade kursen rejält redan i dag i Stockholm.

Dagens fråga: När passerar EPCT betalkursen 3 dollar?
Mitt tips; Den 1 november,

Thorwald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar