Populära inlägg

2009-12-30

SEB Enskilda - upptäck EPCT




Perfekt tajmat i slutet av det strax invandrade 2010; poesi; en dikt om Squibb smög sig i en för patienten helt ny formatio; Just då invasionen kunde blott önskas för en stund och ej hade återvägen helt programmerad för ett nyfrihetens lov på min och Björn J:son Lindhs senste CD med titeln "Revolt".Och när nyckeln nu låser upp det magiska skåpet där p a r t n e r n finns i nuet - då lossnar det på allvar för Ceplene/EpiCept+Partner/ev merger; Och där ett globalt topprustat Bristol Myers ett break som ska från dröm till verklighet transporteras; Så just nu är det fortsättning på väntans oroliga tider: offentliggörandet av ett partneravtal är som att plötsligt få se nyckeln till det igenbommade skåpet där alla fakta finnes - som ej tycks kunna inträffa; "Den stunden sjunger koltrasten även julsånger",fritt tolkat av egen CD "Revolt", vars innebörd skall gagna a l l a parter, EpiCept och dess aktieägare, bolagets anställda och forskarnas premier,företagsledningens digra belöningar och Upfront går gissningarna vitt i sär: av halva Europarätten, väntas i närtid, ja även u t a n denna partnerdeal finns värden som motiverar ett kurslyft till minimum 40 skr. Var finns Jill på Veckans Affärer?! Jag råkade bläddra i VA december 2008 som låg och dammade i källaren. I en stor analys på flera sidor vaskade Jill då fram värden på EpiCept; En seriös rapport.
V a r f ö r uppdaterar hon inte analysen på ettårsdagen.Tyst som i graven. Inberäknar då nästan hela den svenska börsbevakningen. De ansatser till analyser av EpiCepts unikt dramatiska utveckling är nära noll, trots med en sällan skådad mängd engagerade aktieägare och med forskareframgången CEPLENE förvefrkligats i Sahlgrenska i Göteborg. Professor Kristoffer Hellstrand har arbetat med Ceplene-projektet i mer än 25 år. Att en svensk forskare gett EpiCept det genombrott vi snart får uppleva även i aktiekursen (rekordlåga 4.40) bör med partneravtal signerat trigga fram en tredubbling; Nivåerna därefter vågar man kanppt andas om; Men bortsett från Hellstrands forskarlag är EPCT ett helamerikanskt företag. Att hitta pärlor som denna framgångssaga är inte svensk ekonmimedias styrka; En slarvanays av Börsveckan som säger vare sig bu eller bä. I aktiebloggen Redeye - där analyser blivit en sviktande avdelning hur man än ger garantier! - har bara en analys värd namnet synts till: Den signeras av PIRENZ, en börssnackare som uppehåller någon form av kvalitetsnorm i ordväxlingarna på olika Forum och Börssnack.Hans analys av EpiCept är snart ett år gammal: Jag ber härmed värderade Pirenz att göra sig omaket (med glädje!)uppdatera sitt mästerverk med en version 2. Och starta dess färd, som P. väl känner: Redeye, BS, Avanza Forum, VA Analyschefen samt Jill, Börsveckan. DI o s v . Glöm inte norska Stocklink¨som toppar med att det nedvärderade - med rätt och orätt -Biotec Pharnacon av SEB Enskildas analytiker plötsligt placeras som en av storvinnarna med uppgång från knappa 5 kr till 11 kr. 144 %! SEB Enskildas analytiker har tagit tid och bjudit sig på mödan och hittat doldatillgångar i ett bolag som drabbades av att ett fas III-testat läkemedel - bolagets största vinsthopp med miljardvärde på gång - mot svårläkande diabetessår underkänt vid kontrollen.
Man kan trösta sig med uppgraderingen av SEB Enskilda. En fråga från svensk horisont; Varför har inte SEB Ënskilda Sverige upptäckt dramat med EpiCepts nedtryckta aktie? Kanske inte försent om besked om partner dröjer...Så kom igen Enskilda i Svedala!
Samtidigt som jag är på ett osedvanligt gott humör denna Nyårsdagen 2010; så vill jag varna godtrogna som smaskar i sig av ett ytligt lättgods av armbågande Börssnackare. I stort sett är dessa mediala Mötesplatser viktiga för den annars - genom datoriseringen - mer eller mindre isolerade klick som styr världsekonomin,Mötesplatser som ger anonyma krypskyttegömslen bäddar för t ex personangrepp.

Obs! Hot eller nedlåtelser, personangrepp mm i kommentarer som är anonyma tillåts ej! Hot lämnas vidare.
Avseende invit til Pirenz står jag för de n - han kör ju EPCT som ett nytt etablerat läkemedelsbolag. JAG ANSER ATT MUSKLER LÅNGT UTÖVER DE SOM EPI HAR BEHÖVS/KRÄVS.
Att lösa allt med flera partners ger en splittrad ägarbild. Så med tiden måste ledartrojkans Talley och Savage lyssna på Bernie Tyrrell, Smyth-Collier samt storägare som RGB LLC (Peter A.Cohen rattar.)
Därför är "Pirenz 2" intressant.P har kontakt med Cook; Som realist inväntar han besked om Breaking News från Terrytown. "När som helst"

Thorwald

5 kommentarer:

  1. Hej Thorwald!
    Bra skrivet...
    Gott nytt år!!!

    Mvh
    Janos

    SvaraRadera
  2. Detta måste vara det mest patetiska jag någonsin sett på en blogg. Att radera alla kommentarer genom att ta bort inlägg och ersätta det med ett närmast identiskt. Nu helt fritt från kommentarer.

    Jag sa ju att du inte skulle våga svara rakt och ärligt.

    Tre frågor, noll svar

    Thorwald 0
    Pasqual 3

    SvaraRadera
  3. Fel av mig, du behåller den enda positiva kommentar du kunde hitta.

    Vi vet båda vad som stod här, din trovärdighet är noll.

    SvaraRadera
  4. Nu har du ändrat din text igen med ett OBS.

    Påstår du att jag har varit nedlåtande eller hotat dig?

    Att inget du har skrivit har slagit in är ju sant.

    Att du framställer förhoppningar och spekulationer som sannnigar baserade på fakta är sant.

    Att du inte vill besvara konkreta frågor/kommentarer gällande dina påståenden utan ignorerar dem och sedan tar bort dem för att slutligen framställa dem som personangrepp och hot är ju sant.

    Du kan ändra dina inlägg på din blogg, det är din rätt. Du kan censurera kommentarer och istället välja att besvara dem med undanflykter i de redigeringar du gör löpande. Det är din blogg.

    Vi vet båda att du varken har blivit utsatt för något hot, inte från mig iallafall, eller personangrepp.

    Om det är det du påstår så lägg upp kommentarerna i sin fulla text så kan andra få bedöma. Men det kommer du inte att göra för sanningen är att du vet att jag har avlsöjat dig för den haussare du är.

    Att en journalist ägnar sig åt censur och inte kan ta en debatt/diskussion säger en del om den journalistens etik och moral.

    Det är din blogg, dina regler, vilket du tydligt har bevisat.

    Gott nytt år Thorwald, keep up the good work.

    Pasqual

    SvaraRadera
  5. he he, han kanske kände sig hotat om det jag skrev on de tre små grisarna? Förlåt om jag skrämde dig då Thorwald, men det handlar ju om att den som ljuger, till slut tror ingen på denne..

    SvaraRadera