Populära inlägg

2011-07-11

Palme skydde inget för att få tyst på media (DN i främsta ledet)!

Geijeraffären nådde stormstyrka 1977 då Olof Palme kallade media til konferens och han sparade inte på krutet; Peter Bratts "skamlösa lögner!" hade redan förmått DN att be om ursäkt samt utbetala skadeststånd á 50 000 kr, som Geijer förvandlade till stipendium för stimulans i ämnet undersökande journalistik (!)
"Sladder. Ovärdigt en stor tidning som Dagens Nyheter". Palme gjorde minsann vad han kunde för att rädda de utpekade i Bordellhärvan. ;
"Vi måste få dem som ämnar maximera skadorna av de lögner som sprids"---
att besinna sig".Palme betraktade varje dag som en ändrad krigszon: Ingen lögn ska ungå våra dementier.
I dag finns inte Olof Palme ibland oss;En mördare släckte en låga få demonstrerat - både i Sverige och utlandet (t ex när han demonstrerade med nord-Vietnamn den jul då de amerikanska hade order att "bomba kommunisterna tillbaka till stenåldern!" Vem/vilka i sosseleden greppar Prostitutionens slaveri? Värst; Trafficking.Unga tjejer, ja många är barn,tvingas som slavar i fångenskap; att dra in stora summor i de stora städerna.Människohandeln fanns redan då Lennart Geijer köpte sex för pengar. Det ¨är tragiskt om sossarna fortsätter att förneka skuld: De två Stockholmsflickor som var modiga nog att stå upp för sanningen.Sossarna skull/borde betala de utnyttjade en summa på 1 miljon kronor---i en kampfond mot Trafficking.
Thorwald

1 kommentar:

  1. Jag blir förskräckt när jag inser att vi sossar gömmer ruskigheter
    i garderoberna. Den förtryckande svårigheten medelmedlemm har att få igenom debatter dår sånt här icke tas upp ordentligt.
    Jag har varnat för detta: Nu när bloggarna finns--då komme det framk.
    EW

    SvaraRadera