Populära inlägg

2011-06-04

Dags för klarspråk! Lånet ett genidrag!





Allt tar sin tid och efter en guppig resa med många prövningar är Bio Tech-fenomenet
EPICEPT CORPORATION (EPCT) snart framme vid ytterligare en bergskam som
sällskapet längtat efter att få se fruktbärande inbjudande slätter; , ja det vankas ett genombrott---Ty, där synes värdefulla möjligheter i pipeline:
Övegripande det hett efterlängtade lånet, som säkrar utvecklingen av bl a BLODCANCERMEDICINEN "CEPLENE" - under introduktion i Europa av partnern MEDA AB, och väntas 2012 börja sälja, d v s skapa positiv cashflow samtidigt som problemen med godkännandet i USA verkar på väg att vändas; Myndigheten FDA är på "speaking terms" med EpiCept. 2013 kan USA vara OK för Ceplene. AmiKat. f d NP-1, den smärtstillande kräm som visar mycket god egenskaper och enligt vad jag funnit ut är ett partneravtal med ett av de etablerade bjässarna i läkemedelsbranschen klart innan hösten tar vid; d v s senast i september.

Före 2011 års utgång bör det vara dags för fas III för hjärntumör-medlet Azixa, och det bör ge Epi-kassan ett mäktigt tillskott. Intäkter minskar lånebehovet.
Att klartecken registrerats avseende det finansiella är ett närmast ovärderligt upplägg; Bakom långivande MidCap Funding LLC - som lånar ut drygt 10 miljoner dollars, finns som den enskilt starkaste kraft - som jag upprepade gånger presenterat som ett starkt kort i Epi-fejden -
Peter A. Cohen
, riskfenomen på Wall Street och numera en aktad global spelare.
Hans Ramius LLC och Cowen Group har muskler. ÜNDER DEN FINANSIELLA HÄRDSMÄLTAN KOM Peter A. Cohens globala finanshus ut med en mycket stark ställning; Peter A. Cohens närmast översinnliga förmåga att ta sig igenom riskkapitalismens fallgropar - de prisas nu i USA.
Jag har på känn att de pampar inom Lehman Brothers - som negligerade och sökte mota bort denne hedgefonds-mästare, tog ett fast grepp om Ramius-konceptet och lämnade Lehman Brothers åt sitt öde. Och hur gick det för Lehman Brothers? Konkurs som ännu i dag skakar Finans-USA. Flera av direktörerna skakara galler.
"Gruv-Gunnar" gör sin hemläxa och är mest läsvärd och den chattare på Forum Avanza /Placera.nu/ som verkar fatta vad lösningen med ett flex-lån (används vid behov----varför räntan 11.0% är förmånlig!)
Men chattarnas dysterkvistar (ofta lika med bräcklig sakkunskap) "Wagner", "Bjourne" och vilt svingande "EpiCept4" ---för att nämna några pappslöjdare-- håller baisse-flaggan uppe. Nota bene!
Jag simmar lugnt. Tiden talar för det stora genombrottet.
Och ärligt talat; Wagner och & Co. behövs som motvikter. Såvitt jag föstår söker de inbilla sig att de kan påverka racet när det drar igång. Inget kan vars felaktigare.
Om långivarna är presumtiva uppköpare - den risken är betydande! - så bör aktielyftet redan stå och stampa i farstun.

Thorwald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar