Populära inlägg

2010-04-23

The Triple-bomb =EPCT Nasdaq!


"Aktiesnack" ("Stock Talks") är antagligen världens verkliga fatta-dej-kort-utmaning och en trendsättare i det mediastyrda USA, och nu tillhör det utmaningen att med ett utrymme på 140 nedslag - allt läses på 20 sekunder...Aktiesnack bygger på inbjudna och de super-etablerade som utmanande, personligt och total disrespekt för vad höjdare i börsvärlden med meriter i alla sorters finansiella maktstrukturer tycker.
Jag har fått arbeta fritt med spontana infall, vilket känns OK.
Seeking Alpha har börjat intressera sig lite för EPCT: Min "Instablog" har rubriken
"Jack Talley and The American Dream"--en fiction övernaturlig morgonstund vid det
gamla Sågverket på älvsvägen i Terrytown, där Epicept har sitt huvudkontor.
Den saga med Jack mötandes sin stora ungdomskärlek Lena--och där den vithårige gengångaren dyker upp och berättar att han ska köpa aktier i EpiCept, han hade hört Jacks framtidsvision i lokalradion. Jack T är för mig en egenhet; en murvel, med
formidabla inre strider att vakta.
Men frågan är; Vad är det i dagsläget, då EPCT bara verkar dras nedåt; Gåtfullt-- aktien var högre då Epi i n t e hade avtal signerat med MEDÁ AB - som seglar vidare uppåt och förärats megapriset:
"Årtioendets börsbolag"; Tillkom dessutom utmärkelsen "Årtiondets börs-VD" till
Anders Lönner. Pojken i guldbyxor. Medas skimmer sprids för var timme som tickar.
Jag har sänt frågor till MEDA:s ledning och framhållit det j a g anser som avgörande positivt b å d e för Meda, EpiCept samt svenskt näringsliv, som är helt beroende av att våra mognande svenska föetag, med globala ambitioner, verkligen satsar hårt; Meda har redabn fått en unik inblick i CEPLENE som potentiell miljardavkastare - ja. en banbrytande medicin med sin unika 18 månaders långa behandling, och där
patienten ger sig de två injektionerna per dag, noterar sina tankar och får extra stimulans. Nu ser det ut som om en utvidgning av CEPLENES ANVÄNDNINGSOMRÅDEN ÄR
PÅ GÅNG och tycks bli det nya, värdehöjande och triggande för aktiepriset.Och uppköpspriset.
FDA har vid det förberedande mötet med EpiCept visat hög kompetens och i matarialet fatsnade man vid kapitlet Patientens immunförsvar, som Ceplene gör dödligt effektiva mot cancercellerna.Professor Kristoffer Hellstrand har trimmat dokumentationen. Ingen möda sparad, signalerar han. Jag noterar med intresse; A.Collier-Smyth väljs efter ett års engagemang i EPCT nu in som styrelseledamot; En tungviktare i den Nordamerikanska läkemedelsindustrin. A. Collier-Smyths specialområde har hela tiden varit cancer(onkologi). Att EpiCept därmed säkrat/fått ett totalengagemang av herrar som Collier-Smyth, och Bernhard Tyrrell,som ansvarar för sälj- och marknad. För Meda är EpiCept nu en aktad partner: Men kursen faller för Epi och stiger för Meda.
Kristoffer Hellstrands briljanta svar på frågan "Vad är Ceplene---?" drog ned applåder inför öppen ridå i tisdagens presentation av CEPLENE - ett nytt läkemedel som kom till Edinburgh med DEN EFTERLÄNGTADE SÄLJSTARTEN för United Kingdom (67 miljoner innevånare).
Meda behöver få ett genombrott i USA.Entreprenör! Vilket ord. Anders Lönner är entreprenören personifierad!
Jo det är så det är. Nu har 5 miljarder skr figjorts - plus konvertibler med ytterligare tillgågar. Allt dukat för stordåd, alltså!

Mitt tips för dagen: Meda har när som helst sin linje klar:
Ett büd som gör alla till vinnare kan förväntas.Varnande exempel; Myriads debacle då man köpte ett företag för någon månad sedan. En konkurrent förstod att Myriad räknade för snålt;Kastade in ett lagom sockrat bid. Myriad fick en säck med minnen
hur ett bud inte ska snåljåpas.
En fara att se upp med. Brända budgivare ses som fega snåljåpar som ej är vuxna chefsmanteln. Men undantag finns, Gubevars.
Thorwald

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar